Sunday, January 22, 2012

Cele mai scumpe inele de logodnă

Când eşti celebru şi bogat şi ţi-ai găsit jumătatea, trebuie să o impresionezi cu un inel unicat şi dacă se poate la un preţ pe măsură.
Enrique Iglesias, spre exemplu, nu s-a zgârcit deloc când a trebuit să-i cumpere un inel de logodnă iubitei. A cheltuit pe el nu mai puţin de 6 mil $. În topul 10 al celor mai scumpe inele de logodnă ale celebrităţilor veţi fi surprinşi să vedeţi că o divă ca Victoria Beckham ocupă ultimul loc, şi nici măcar nu mai poartă inelul în prezent.

Cel mai scump inel este cel pe care Enrique Iglesias l-a cumpărat iubitei sale, Anna Kournikova. Acesta a valorat nu mai puţin de 6 mil $. Dragostea costă, nu glumă.

Una dintre cele mai bogate celebrităţi din industria muzicii a primit un inel de logodnă pe măsură: Beyonce a primit de la Jay-Z anul trecut un inel Lorraine Schwartz de 18 carate în valoare de 5 mil $.

Nu este niciun secret că Mariah Carey este o divă cu foarte multe pretenţii. Actualul ei soţ, Nick Cannon i-a luat un superb inel de logodnă cu un diamant imens de 15 carate în valoare de 2.5 mil $.

Catherine Zeta-Jones se poate mândri cu un inel de logodnă cu diamant de 10 carate estimat la nu mai puţin de 2 mil $.

Pe lângă cererea în căsătorie romantică din Turnul Eiffel, Tom Cruise a mărturisit că i-a cumpărat lui Katie Holmes inelul de logodnă cu diamant oval de 5 carate după prima întâlnire în valoare de 1.5 mil $.

Eva Longoria a primit în 2006 un inel de logodnă de 500. 000$ de la Tony Parke.

Să nu credeţi că Salma Hayek şi-a luat un bogat soţ afacerist doar aşa, de ochii lumii. Inelul primit de la acesta este cu diamante şi a costat 330.000 $

Pe lângă preţurile de mai sus, inelul lui Nicole Kidman pare un chilipir: 73.000$. Situaţia parcă se schimbă dacă precizez că inelul primit de la Keith Urban e marca Cartier.

La pretenţiile pe care Victoria Beckham le afişează, sunt uimită că s-a mulţumit doar cu un inel în valoare de 65.000 $. Cred că pe vremea când l-a primit era destul de îndrăgostită încât să nu conteze prea mult banii. Timpul a trecut, dna Beckham e o divă acum, aşa că nu-i de mirare că nici nu mai poartă inelul cu pricina.

0 comments:

Post a Comment