Saturday, June 9, 2012

Ceasuri barbatesti Tissot Veloci T Gent

Inca de la inceputurile lor in 1852, Tissot a reusit sa transmita generatiilor care au urmat atat unicititatea lor in munca si detalii cat si intreaga lor istorie. Ei au fost inovatori in fiecare an si acest lucru ne-o dovedesc nenumaratele modele anuale.

De aceea ceasornicarilor de la Tissot li s-a impus un nou aspect si acela de a arata istoria si nostalgia prin care compania a trecut de la inceputrile sale si pana in prezent. Noul model Tissot Veloci T Gent Watch din colectia de ceasuri barbatesti are un design perfect si sofisticat cu care a resusit sa impresioneze multa luma.

Noul model poate fi confectionat in doua tonuri de culori, negru si argintiu, si un model care se inspira de la vitezometrele masinii. Cercurile care sunt in jurul cadranului ne reamintesc ca ceasul este unul inspirit din pistele pentru cursele de mare viteza.


Un tahometru bine conturat subliniaza importatnta pe care Tissot Veloci T Gent Watch o acorda preciziei si modul prin care a reusit sa combine doua lumi, cea a masinilor de curse si a ceasurilor. Perfect acordat pentru gusturile barbatului activ noul Veloci T offera o diversificare in optiuni pentru ca acesta sa le poata adapta si modifica in functie de necesitatile fiecaruia.

Miscarea propriu zisa a ceasului este posibila datorita noului sistem numit ETA C01.211 care are ca baza componente din titan si carbon garantate pe viata de catre producator. Acest ceas completeaza intr-un fel, colectia de ceasuri barbatesti la care Tissot lucra de ceva vreme.

Pe langa conventionalele ore, minute si secunde ceasul ne mai ofera si un calendar si functii de cronograf si tahometru. Pentru o mai buna vizualizare a cronometrului Tissot a realizat cadranul cronometrului de treizeci de secunde si cel de sase cat de mare posibil si le-a pozitionat in dreptul ore doisprazece respective sase

Toate aceste componente sunt protejate de o carcasa de otel inoxidabil care are o lejeritate vizibila si are ca si caracteristica rezistenta de pana la o suta de metri sub apa. Cadranul care il protejeaza este in totalitate din safir si este rezistent la socuri, zgarieturi si bineinteles antireflexie. Datorita nenumaratelor functii impotriva apei Tissot Veloci-T Gent este preferat din ce in mai mult de catre scafandrii de ocazie atunci cand sunt in vacante.

Pentru o mai buna comoditate noul Tissot Veloci-T Gent poate avea o curea de otel sau una din plastic atunci cand ve-ti folosi pentru diferitele activitati sportive pentru care el este destinat.

0 comments:

Post a Comment