Tuesday, October 28, 2014

Ce bijuterii purtam toamna aceasta? Iata 7 tendinte!

Multe dintre noi tindem sa ignoram importanta bijuteriilor in vestimentatie, desi un simplu accesoriu poate face ca o tinuta sa fie spectaculoasa sau sa o transforme intr-un dezastru.

Accesoriile atat de populare in sezonul cald, nu se compara cu piesele statement propuse de designeri pentru toamna/ iarna. De aceasta data, avem de-a face cu bijuterii supradimensionate, metalizate sau colorate, si neparat opulente. Daca anul trecut marile case de moda au avut o pasiune pentru coliere statement, iata ca sezonul acesta ies in evidenta bratarile, in toate formele posibile, cat mai multe, cat mai mari si cat mai colorate.

Iata care sunt bijuteriile must-have ale acestui sezon:

Coliere la baza gatului

Mania colierelor statement a fost dusa la un alt nivel. Marii designeri propun de aceasta data, colierele la baza gatului sau chiar in jurul gatului. Se poarta in special colierele metalice simple, sau cu ornamente florale pretioase, cat mai colorate. Un colier la baza sau in jurul gatului este singurul accesoriu statement de care ai nevoie, daca vrei sa ai parte de o aparitie spectaculoasa. Totusi, daca nu ai un gat lung, ar trebui sa eviti aceste accesorii.
 Versace  Celine
 Dsquared2  Balmain

Bratari din plastic

Daca pana acum erai de parere ca bratarile din plastic sunt cele mai kitchoase accesorii create vreodata, iata ca designerii au reusit sa transforme aceste piese in niste bijuterii perfecte chiar si pentru tinutele elegante. Bratarile favorite ale acestui sezon sunt cele transparente si se poarta in numar cat mai mare pe o singura mana.

Celine
 Giorgio Armani
 Emporio  Armani

Bratara catusa

Accesoriile fetish nu aveau
cum sa lipseasca din "meniul" bijuteriilor de toamna. Bratarile stil catusa nu au lipsit din prezentarile Dsquared2, Versace sau Lanvin, care au adaugat un strop de feminitate acestor accesorii cu ajutorul pietrelor pretioase si a detaliilor florale. Credeai ca bratarile-catusa pot fi purtate doar alaturi de pantaloni din piele sau de geci de biker? Ei bine, Christian Dior a inclus bratari multiple stil catusa chiar si in colectia couture, dorind sa scoata in evidenta versatilitatea acestor accesorii fetish.
 Dsquared2  Versace
 Christian Dior  Christian Dior Couture

Bijuterii cu detalii florale

Pentru nostalgicele, care in prag de toamna deja se gandesc la primavara prietenoasa, plina de culoare, podiumurile de moda au dezvaluit cea mai romantica tendinta in materie de accesorii: bijuteriile sub forma de flori. Ca de obicei, exista variante pentru toate gusturile: de la coliere supradimensionate pentru curajoase, pana la bentite, cercei sau bratari sub forma de flori. Aceste bijuterii sofisticate, adauga instant un plus de feminitate tinutei tale.
 Dolce & Gabbana  Oscar de la Renta
 Elie Saab  Dsquared2

Forme geometrice

Din urechile modelelor nu puteau lipsi cerceii rotunzi, XXL, atat de "ghetto" si totodata atat de chic. Din pacate insa, aceste accesorii nu se potrivesc oricarei fizionomii, motiv pentru care, marii designeri, au decis sa readuca in prim plan cerceii sub forma de triunghi. Mult mai eleganti si mai sofisticati decat cei rotunzi sau hexagonali, cerceii triunghiulari completeaza perfect tinutele de seara, adaugand totodata un strop de eleganta unui outfit casual.
 Balmain  Balmain
 Balmain  Saint Laurent

Un singur cercel

Designerii caselor de moda Celine, Louis Vuitton sau Tory Burch sunt de parere ca un singur cercel aduce suficienta stralucire unei tinute. Bineinteles, atata timp cat cercelul respectiv este supradimensionat, lung pana la umar sau tip candelabru, cat mai colorat si cu cat mai multe aplicatii.
 Louis  Vuitton
 Celine  Celine

Inele multiple vs. inele XXL

Daca anul trecut, in tendinte erau inelele XS, purtate deasupra buricelor degetelor, sezonul acesta, inelele sunt supradimensionate sau multiple, pe 2 sau 3 degete. Pentru ca vei atrage atentia cu ele asupra mainilor, poarta-le neaparat alaturi de o manichiura impecabila!
 Marni  Nina Ricci
 Saint Laurent  Chloe
Pentru sezonul de toamna-iarna 2014-2015, marii designeri au dat frau liber imaginatiei si au creat cele mai neobisnuite bijuterii. Nu uita! Accesoriile pe care le porti, spun multe despre personalitatea ta, asa ca alege doar bijuteriile care te reprezinta.

0 comments:

Post a Comment