Thursday, January 26, 2012

Bijuterii si accesorii in tendinte pentru revelionul 2012

Pentru noaptea de revelion care face trecerea spre 2012 tendintele in moda dicteaza bijuterii masive, care dau impresia ca sunt si scumpe. De data asta nu se poarta deloc bijuteriile de dimensiuni mici, oricat de delicate si pretioase ar fi. Iata ce cercei, bratari si alte accesorii trebuie sa porti la revelionul 2012 pentru a fi in tendinte.

Alege coliere cu pietre mari, cu multe siraguri de margele sau coliere cu margele stralucitoare, care sa atraga atentia.

Daca vrei sa porti cercei in noaptea de revelion 2012, alege unii cu pietre mari sau facuti din pene, pentru ca tendinta din vara-toamna 2011 a bijuteriilor din pene se pastreaza in continuare. De asemenea, cerceiirevelionul 2012 trebuie sa fie lungi pana la umar.

La capitolul bratari, tendintele sunt iarasi supradimensionate: alege bratari late sau cu modele mari ori un calup de mai multe bratari subtiri.


Atunci cand iti alegi bijuteriile si accesoriile pentru petrecerea de revelion 2012, ai grija la simbolul anului care vine: dragonul. Orice accesorii sau bijuterii cu dragon se poarta deja in toamna-iarna 2011-2012 si vor fi un semn de bun augur daca le porti la trecerea dintre ani.

Coliere pentru noaptea de revelion 2012



Cercei pentru noaptea de revelion 2012



Bratari pentru revelionul 2012



Dragonul, simbolul anului 2012, se poate regasi in orice fel de bijuterii sau accesorii



0 comments:

Post a Comment