Sunday, January 22, 2012

Alege-ţi bijuteriile în funcţie de stilul tău vestimentar

Indiferent dacă preferi bijuteriile supradimensionate şi colorate sau accesoriile fine, există câteva reguli pe care trebuie să le respecţi pentru a avea o ţinută deosebită.

Stilul boho-chic

Ai o fire boemă şi-ţi place să arăţi acest lucru prin vestimentaţie? Atunci alege şi bijuterii potrivite, cum sunt cele din lemn sau cele XXL.

Poţi opta pentru coliere la baza gâtului, suprapuse, cu bile mari, pietre strălucitoare sau lanţuri răsucite. Brăţările masive din lemn, colorate, purtate mai multe pe mână, îţi vor da un aer adolescentin.

Stilul clasic

Dacă ai o ţinută elegantă şi discretă, care nu iese din stilul clasic, alege accesoriile mici şi pe cele medii.

Acum se poartă bijuteriile asimetrice, colierele-fantezie care îmbină tăieturile dure cu cele rotunjite şi cerceii-fantezie, cu cristale multifaţetate.

Brăţările rotunde, subţiri, precum şi cele groase, dreptunghiulare sau pătrate, se potrivesc perfect acestui stil vestimentar.

Stilul romantic

Îţi place să porţi haine care-ţi accentuează feminitatea? Asortează-le cu accesorii sub formă de flori, fluturi, animăluţe. Optează pentru culori deschise şi pietre transparente, cu sclipiri aurii şi argintii.
Poţi alege dintr-o multitudine de modele, dar ţine cont ca acestea să fie discrete.

Bijuteriile simple din aur sau din argint se potrivesc perfect stilului tău, precum şi brăţările „brodate”, cele cu pietre sau cele simple, subţiri. Pentru ocaziile speciale, alege perlele la baza gâtului sau lungi, în mai multe straturi, şi cerceii mici.

0 comments:

Post a Comment