Monday, June 25, 2012

Coriolan a lansat o noua colectie de bijuterii cu diamante pentru copii

Coriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colectie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micutii alintati sa poată avea amintiri stralucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

Vineri, 22 iunie, Coriolan a lansat o colecție cu bijuterii unicat cu diamante, specială pentru copii alintați și cuminți. Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent ca sunt fetițe sau băieței și indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluși cât și pentru copiii mai mari.

Cu o experienţă de peste 10 ani de zile şi cu peste 60 000 de cupluri de români care poartă cu mândrie verighetele lor preferate, compania Coriolan a început, din acest an și comercializarea bijuteriilor din aur pentru copii și, pe lângă acest lucru, și crearea unei noi categorii de bijuterii pentru toți părinții pretențiosi care își doresc să facă un cadou deosebit copilului lor.

Noua Colecție, intutulată sugestiv “Primul meu diamant”, vrea să fie o premieră în rândul bijuteriilor de copii din Romania și își dorește să aducă în prim plan părinților, bunicilor sau nașilor o metodă de a cadorisi în mod inteligent și drăgălaș, un copil.

Modelele de bijuterii pentru copii se pliază atât pe dorinţele părinților privind siguranța, cât și pe cele ale copiilor, reuşind să acopere atât gusturile clasice cât şi pretentiile jucaușe si colorate ale micuților.

Noua colecţie are un parfum vesel, colorat, orice părinte putând găsi un model pe placul inimii sale: ori un avion, o mașinuță sau o motocicletă pentru băieței, ori inimioare sau floricele pentru fetițe.

Diferită de tot ce s-a vândut până acum online, bijuteriile cu diamante pentru copii reprezintă bijuterii special concepute pentru cei mici, lucrate manual cu finețe și precizie, fiind potrivite pentru un copil, dar în același timp elegante și pline de viață.

0 comments:

Post a Comment