Sunday, June 3, 2012

Citizen Largo Watch

Citizen Largo Watch din oţel inoxidabil este cu siguranţă un ceas agreabil si plin de o eleganta neobişnuita. Acesta este un simbol al celor mai bun ceasornicari care impresioneaza cu o tehnica remarcabila, lucru care a facut din Citizen cine este astazi pe plan mondial. In prezent statisticile plaseaza firma Citizen pe primul plan la vanzari din anul 2000 si pana in prezent.

Acest ceas din colectia Citizen are o forma rectangulara si are carcasa facuta din otel inoxidabil. A fost aleasa aceasta forma pentru al face mai atractiv din punct de vedere estetic iara ca si dimensiuni are 12 milimetri in grosime si 34 de milimetri in diametru pe latura cea mare.


Sunt 3 variante de Citizen disponibile pentru noua colectie intitulata Largo si anume, AT0910-51A cu un cadran alb si cureaua din otel inoxidabil, AT0910-51E care are cadranul negru si aceasi bratara din otel inoxidabil si respective modelul AT0910-00E care are un cadran negru dar o bratara sport din cauciuc foarte rezistent la socuri sau alte elemente mecanice care pot actiona asupra sa. Oricare din cele trei versiuni are un cadran sofisticat cu insertii de culoarea argintului si cu indicatoare cu forme clasice.

Citizen Largo Watch are numere arabice pentru ora sase si doisprezece iara celelalte sunt indicate cu clasicele bari cu care suntem obisnuiti din partea ceasornicarilor de la Citizen. Cele trei cronografe care se afla pe cadranul principal sunt in acelasi ton de culoare ca si acesta dar doar in versiunea pentru ceasuri barbatesti fiindca cele de dama nu beneficiaza de aceste cronografe. Ca si ecran principal el este protejat de un cristal natural care scoate in relief rotita pentru potrivirea orei care este confectionata din otel inoxidabil.

Ca majoritatea modelelor de ceasurilor Citizen facute de Japonezi, el tinde sa atace piata de ceasuri ieftine pentru ca acestia au strategia de vanzare total diferita de producatorii de ceasuri de pe alte continente. Citizen Largo Watch are un sistem de functionalitate pe quartz si tehnologie Eco-Drive care a fost demonstrata a fi foarte folositoarea de catre tehnicienii japonezi. Acest dispozitiv pe quartz nu necesita sa ii schimbati bateria niciodata pentru ca el se incarca folosind rotita principala, iara o incarcare la maximum este suficient pentru aproximativ 150 de zile.

0 comments:

Post a Comment