Friday, April 13, 2012

12 modele de accesorii in tendinte

Accesoriile sunt detaliile care reusesc, de fiecare data, sa imprime o nota de originalitate unui outfit. Achizitia acestora este rezultatul unui proces firesc de filtrare a tendintelor si de satisfacere a gustului personal. Noi iti propunem cinci tendinte in materie de accesorii care transforma fiecare piesa intr-o investitie.

Investeste in culoarea vedeta a sezonului

Podiumurile sezonului trecut au fost invadate de nuante intense de portocaliu, declansand febra culorilor neon. Pentru ca portocaliul- corai este o nuanta care se adreseaza personalitatilor indraznete, iti recomandam sa investesti in accesorii care surprind acest ton.

O pereche de cercei de inspiratie retro sau in varianta bicromatica iti demonstreaza ca orice tendinta must-have este abordabila, daca incerci sa o personalizezi.


43 lei


103 lei

Seturi de culoare

Culorile puternice traverseaza granitele vestimentare si invadeaza sectorul eclectic al accesorizarii. Daca nu esti adepta opulentei statement, opteaza pentru modele discrete, insa care se remarca prin cultul pentru cromatica sezonului. Nuantele de fuchsia, galben neon sau verde smarald se inscriu in seria culorilor care dicteaza regulile accesorizarii in acest sezon.


123 lei


65 lei

Multicolor

Policromatismul nu este doar un omagiu adus fetisului pentru culoare, ci si o abordare care iti ofera mai multe posibilitati de accesorizare. Pentru ca se poarta colourblocking-ul, opteaza pentru cel putin o bijuterie care combina mai multe nuante, chiar si daca apelezi la tonuri neutre sau culori pastel. Poti asorta cerceii multicolori la o tinuta uni, pentru a satisface tiparele consevatoare, sau poti experimenta cu jocul de nuante asortand o rochie cu o cromatica statement, complementara.


117 lei


299 lei

Cerceii lungi

Accesorizeaza tinutele de seara cu cercei lungi, care se inscriu in canoanele clasice si combina coordantele stilului chic: detaliile aurii si aplicatiile de perle. Scoate-ti din anonimat LBD-ul sau un top uni din matase sau voal cu o pereche de cercei lungi. Inspirat din colectiile designerilor internationali, acest model are avantajul de a-ti dinamiza structura faciala, reprezentand, in acelasi timp, o sinteza a elegantei atemporale.


68 lei


48 lei

Statement

Putine accesorii au dobandit un statut de must-have atat de cert precum colierul statement. Opteaza pentru un model original, alcatuit din multiple pietre colorate. Cel mai mare impact asupra unui outfit basic il au colierele statement supradimensionate, iar opulenta este garanta de siragurile multiple din pietre. Alege o cromatica estivala, care opune nuante complementare, precum mov si galben sau albastru si rosu.


121 lei


162 lei
Tot din trendul statement remarcam si cercerii supradimensionati fie ca sunt cu tortita sau clips. In acest ultim caz resimtim si influentele retro atat de promovate in ultimele sezone.

43 lei

46 lei

Toate modelele prezentate in acest articol
pot fi comandate de pe jewels.ro


0 comments:

Post a Comment