Wednesday, May 30, 2012

Bijuteriile pe care orice femeie ar trebui sa le aiba

In trecut, bijuteriile trebuiau sa fie mai ales pretioase. Se aprecia valoarea metalului din care erau realizate, frumusetea si lucratura pietrelor si, evident, originalitatea modelului.

In prezent, bijuteriile s-au “democratizat”. Le gasesti oriunde, la preturi diferite, iar accentul cade pe diversitate. Din plastic, metal inoxidabil, stricla sau paiete, bijuteriile pe care le purtam spun ceva despre personalitatea noastra, si uneori, si despre buget.

TOP 5 – bijuteriile pe care orice femeie ar trebui sa le aiba -

La fel ca in segmentul vestimentar, atunci cand vine vorba despre bijuterii, in fiecare sezon apar noi tendinte si sute de femei cauta bijuterii in voga, in functie de pret si preferinte individuale.

accesorii
Totusi, la fel ca si in cazul garderobei, exista piese in care merita sa investim mai mult si care ar trebui sa constituie o baza a setului de accesorii in absolut orice sezon. Iata care ar fi cele cinci tipuri de bijuterii pe care orice femeie ar trebui sa le aiba.

1. Cerceii candelabru. Simpli, din aur sau argint ori decorati cu pietre semipretioase mai mult sau mai putin stralucitoare, acesti cercei se potrivesc celor mai multe tipuri de fizionomie. Sunt perfecti si daca ii asortezi la tinutele de zi, si daca ii alegi pentru a da un aer aparte unei tinute de seara.

2. Colierul supradimensionat. Este acel colier care iti ia ochii absolut orice ai purta. Pentru cele mai indraznete, poate fi o piesa de zi, in timp ce pentru alte femei, este exclusiv o piesa de seara. Orice ai alege, ideea este ca acest colier masiv, stralucitor si impunator nu trebuie sa iti lipseasca, deoarece desi pare dificil de purtat, iti va pune in evidenta orice tinuta.

3. Inelul mare. Nu subestima puterea unui inel indraznet, cu  pietre colorate – citrin, turcoaze, ametiste, jad – deoarece, oricat de simpla ar fi tinuta, aceasta piesa va atrage atentia.
accesorii 2
4. Cerceii mici cu clips sau surubel. Sunt perfecti pentru situatii in care vrei sa fii eleganta si discreta. Pot fi cu perle de cultura, daca esti o fire mai clasica sau cu multe pietre semipretioase colorate, daca esti o fire careia ii place sa fie in centrul atentiei.

5. Bratara fixa. Pentru ca temperatura din termometre creste, iar manecile hainelor noastre se scurteaza, este cazul sa investesti intr-o bratara fixa pe care sa o porti in cat mai multe ocazii. Poti alege ceva simplu din sidef sau coral sau o bratara lata, lucrata in stil oriental – nu se demodeaza niciodata.

1 comment:

  1. And because of its luxe, blue velvet pouch, in our eyes, there may be} absolutely no want for wrapping paper; she's cute as is. 원 엑스 벳 My.parimatch.com must evaluation the safety of your connection before proceeding. This is a soft, refined, powdery vanilla fragrance with a delicate sweetness about it – the sort of scent that looks like the proper method to welcome the day. À La Rose is a fragrance that captures the very essence of spring. It’s extremely clear, dewy and sparkly with it’s contemporary, wet rose and peony notes.

    ReplyDelete